This post is in Swedish, English version will be updated soon.

Pressmeddelande 3 mars 2019, Stockholm

Hjulsta-Tenstabo i världskänd modelltävling!

Awa Touray, en ung tjej med modelldrömmar från Stockholms förorten Hjulsta åker i Mars till London för att medverka som tävlande i Top model worldwide. Tävlingen är en internationell version utav Tyra Banks legendariska TV show Top Model som sänts i över 120 länder, inklusive Sverige.

Foto: Laila Lindberg

Awa som började sin karriär med att vinna en annan tävling (The Signature look 2016) säger själv om medverkan så här:

Det ska bli jätte kul att åka till London och delta i Top model som representant för Senegal men även mitt älskade Hjulsta! Jag har bara modellat i drygt två år men känner verkligen att allt går åt rätt riktning och tillsammans med mitt team så kommer det gå ännu bättre i framtiden.

Awa är signad i agenturen The LeNoir agency som bla är kända för att vara den första Skandinaviska modellagenturen med fokus på mångfald. Hon är också en influencer som synts på många galor och events inom mode och skönhet, nu senast Daisy beauty awards, Paris Fashion week och Glamation day.

Foto: Katriina Mäkinen för Greenpix

Awa har även modellat för märken som Ida Sjöstedt, Ellos, Maréna Beauté och Idun minerals. I höst/vinter är hon bokad på visningar i London samt Senegal och hoppas kunna få bekräftelse på jobb i Los Angeles.

För mer info om Top model worldwide vänligen se www.topmodelworldwide.com

För intervjuer samt bokning utav Awa Touray kontakta The LeNoir agency info@lenoir.se alternativt 0737739225.

Länk till Awas portfolio: http://www.lenoir.se/awa-touray/

Länk till Awas Instagram: https://instagram.com/awatourayy